اگرچه ممکن است آنها توافق کنند که درصد کمی از ویروس باقی مانده است، اما به نوعی برای پیش بینی آینده، این کشورها رویکردهای کاملاً متفاوتی برای مقابله با آن دارند.
سنگاپور، ایالت جزیره ای با ۵٫۶۹ میلیون نفر و انگلیس با ۶۶ میلیون نفر، تاکنون تجربه های مختلفی از همه گیری کرونا همراه با نتایج متفاوتی را بدست آورده اند.
در حالی که انگلستان یکی از بالاترین میزان مرگ و میرهای ناشی از Covid-19 را در جهان دارد.به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت انگلیس، ۱۹۲٫۶۴ مورد مرگ کوید -۱۹ در انگلیس رخ داده است. در حالیکه در سنگاپور از ۱۲۹۰۰۰ نفر در زمان شیوع بیماری همه گیر کرونا، فقط ۳۶ نفر به دلیل Covid-19 در سنگاپور جان خود را از دست داده اند.

نقشه های راه سنگاپور

در ماه ژوئن، قانونگذاران سنگاپور در نامه ای که در Straits Times منتشر شد، نقشه ادامه زندگی با کرونا را  حالت جدید معرفی کرد، که در آن شکلی اساسی از مدل انتقال صفر سنگاپور بیان شده است.
رویکردهای موسوم به کوید صفر توسط چندین کشور و سرزمین در سراسر منطقه آسیا و اقیانوسیه اتخاذ شده است.
اما این نامه نشان داد که مقامات سنگاپور به دنبال تغییر روش هستند، و از نظارت روزانه بر روی موارد پزشکی تمرکز می کنند و به نتایج پزشکی مانند چند نفر بیمار می شوند، تعداد افراد در بخش مراقبت های ویژه ،تعداد افرادی که نیاز به لوله گذاری اکسیژن دارند و غیره.

آزمایشات غیراخلاقی

سنگاپور در حال حاضر به طور متوسط ۲۶ مورد جدید Covid-19 در روز دارد. هنوز هیچ تاریخ مشخصی برای بازگشایی آن تعیین نشده است.
وزیر بهداشت سنگاپور ، اونگ یونگ ، در تاریخ ۹ ژوئیه گفت که نقشه راه سنگاپور به طور قابل توجهی از رویکرد انفجار بزرگ انگلستان برای بازگشایی دور شد. وی با بیان اینکه دستیابی به میزان بالای واکسیناسیون و حفظ هر دو روش مهار و کاهش بسیار مهم است، همچنین افزود: من فکر می کنم آنچه می خواهیم یک مسیر طولانی تر است.
حدود ۴۰٪ از جمعیت سنگاپور دوز دوم واکسن خود را دریافت کرده اند و دولت می گوید این کشور در حال واکسیناسیون سه چهارم کل جمعیت خود تا ۹ آگوست واکسنیه خواهد کرد.
در حالیکه انگلیس هنوز با واکسیناسیون نوجوانان بالای ۱۲ سال، موافقعت نکرده است.
بر خلاف انگلستان، نقشه راه سنگاپور برای خروج از بحران Covid-19 با مخالفت عمومی کمی روبرو شده است، بخشی از آن به دلیل اعتماد بالای مردم به دولت است که به دلیل کمک به کاهش  ویروس در ۱۸ ماه گذشته ، اعتبار دارد.
این کشور در مبارزه با ویروس کرونا از مزایایی برخوردار است که بسیاری از کشورهای بزرگ از این مزایا برخوردار نیستند: این کشور دارای جمعیت کمی است که به ساختن قوانینی از بالا و پایین تا حدودی عادت کرده اند. علاوه بر این، تجربه شیوع SARS در سال ۲۰۰۳ شروع ۱۷ ساله ایجاد امکانات قرنطینه ای، ساخت آزمایشگاه و نیروی کار برای بیماری ویروسی بعدی کارساز بود.

عمل متعادل سازی

کارشناسان می گویند، در حالی که نیاز به ایجاد تعادل در اقدامات بهداشت عمومی و اقتصاد بسیار انجام شده است، این دو مورد از یکدیگر جدا نیستند.
دیوید ماتچار، استاد دانشکده پزشکی Duke-NUS در سنگاپور، گفت: ممکن است به نظر برسد که  باز کردن سریع درهای اقتصادی کشور کار خوبی است، اما اگر نتیجه نهایی موج دیگری از عفونت باشد، که به نظر من در انگلیس به طور منطقی امکان پذیر است، در دراز مدت ممکن است از نظر اقتصادی بد باشد.
ماتچار گفت سنگاپور در تلاش است تا به تدریج محدودیت ها را برطرف کند تا از شلوغی بیمارستان ها جلوگیری کند و به نوبه خود از شوک های اقتصادی ناشی از قفل شدید جلوگیری کند.
این هفته نخست وزیر جانسون در صورت ظهور نوع جدیدی که از واکسیناسیون فرار می کند، اعمال مجدد محدودیت ها را رد نمی کند. علیرغم ادعاهای قبلی وی مبنی بر اینکه برداشتن قفل در انگلیس، غیرقابل برگشت است.
واتسون کالج امپریال گفت: به نظر شرم آور است که انگلستان نمی تواند مانند سنگاپور کمی بیشتر صبر کند و در عوض تصمیم دارد که در مورد سود واکسن درخشان و موثر خود قمار کند.

دیدگاهتان را بنویسید