به گزارش CNN فارسی ، اضافه شدن ۳۰۷ میلیاردر دلاری به تعداد میلیاردرهای چین در یک سال. به سخن دیگر، تقریبا هر روز یک میلیاردر به تعداد میلیاردرهای این کشور اضافه شده است.
سایت “اشپیگل آنلاین” به نقل از نشریه فوربس خبر افزایش تعداد میلیاردرهای چینی را بازتاب داده است. در این خبر آمده است که هرگاه از کسی بپرسند نام چه کسانی در کلوب میلیاردها قرار دارد، به سرعت به یاد جف بیزوس، ایلان ماسک و بیل گیتس میافتد.
این در حالی است که نام میلیاردرهای چینی را کمتر کسی در جهان شنیده است. به عنوان نمونه میتوان به ژونگ شانشان اشاره کرد.
این بازرگان چینی ۶۷ ساله بهزودی به جمع کلوب ابرثروتمندان جهان میپیوندد. دارایی مالی شانشان بر اساس آمار منتشر شده از سوی مجله “هورون” چاپ شانگهای بیش از ۶۰ میلیارد دلار است.
ژانگ یمین را نیز نباید از یاد برد. بنیانگذار پلاتفرم ویدیویی “تیکتاک” با ۳۸ سال سن، ثروتی در حدود ۵۳ میلیارد دلار گرد آورده است.
این گزارش در عین حال تعداد میلیاردرهای چین در حال حاضر را ۱۱۸۵ نفر اعلام کرده است. گفته میشود که تعداد میلیاردرهای دلاری چین طی یک بازه زمانی ده ساله پنج برابر شده است.
رونق تجارت الکترونیکی در چین
در دوران همهگیری، چین مانند آمریکا شاهد رونق و رشد شرکتهای فناوری خود بود. دلیلش روی آوردن مردم به خرید آنلاین و استفاده از سرگرمیهای اینترنتی بود.
این باعث شد تا ثروت موسسان این شرکتها و سهامداران این شرکتها با رشد چشمگیری مواجه شود.
چین (شامل هنگ کنگ و ماکائو) بیش از هر کشور دیگری میلیاردرهای جدیدی وارد فهرست ثروتمندان فوربس کرده است. امسال ۲۱۰ میلیاردر جدید چینی وارد این فهرست شدهاند.
نیمی از میلیاردرهای جدید چین ثروت خود را از طریق تولید یا فعالیتهای فناوری به دست آوردهاند، از جمله کیت ونگ، میلیاردر زن چینی که درآمد خودش را از فروش سیگار الکترونیکی کسب کرده است.
در فهرست فوربس، آمریکا ۷۲۴ و چین ۶۹۸ میلیاردر دارند.
هند با ۱۴۰ میلیاردر، سومین کشور در این فهرست است.
هر ۱۷ ساعت یک میلیاردر
طبق گزارش فوربس، سال گذشته ۴۹۳ میلیاردر به این فهرست پیوستند، تقریبا هر ۱۷ ساعت یک میلیاردر جدید.
۱۱۴۹ میلیاردر از آسیا و اقیانوسیه ثروتی بالغ بر ۴.۷ تریلیون دلار داشتند، و ۷۲۴ میلیاردر آمریکا ۴.۴ تریلیون دلار.
جف بزوس، بنیانگذار و مدیر اجرایی آمازون، برای چهارمین سال متوالی همچنان ثروتمندترین فرد جهان است.