به گزارش رسانه‌های فرانسه بریژیت ماکرون طی هفته‌های گذشته هدف حمله شماری از حساب‌های توئیتری بود که او را زنی تراجنسیتی معرفی می‌کرد. افراد تراجنسیتی به اشخاصی گفته می‌شود که هویت جنسیتی آنها با جنسیت انتسابی‌شان هنگام تولد متفاوت است.

به گزارش CNN فارسی ، در جریان پخش این خبر جعلی علیه بانوی اول فرانسه از هشتگ «ژان میشل ترونیو» (JeanMichelTrogneux#) استفاده شد. حساب‌های توئیتری پخش‌کننده این خبر جعلی با استفاده از این هشتگ مدعی شده بودند که نام بریژیت ماکرون پس از تولد ژان میشل (نامی برای پسرها در زبان فرانسه) بود.

یکی دیگر از ادعاهای جعلی مطرح شده علیه بریژِیت ماکرون این بود که او مادر واقعی فرزندانش نیست. در مجموع تاکنون حدود ۵۷ هزار پیام با استفاده از هشتگ «ژان میشل ترونیو» منتشر شده است. روزنامه لیبراسیون گزارش داده است که اکثر حساب‌های کاربری مورد استفاده برای پخش این خبر جعلی متعلق به افرادی است که نزدیک به راست افراطی، مخالف واکسیناسیون در مقابل بیماری «کووید ۱۹» و طرفدار تئوری‌های توطئه هستند.

بنا به همین گزارش در شبکه اجتماعی فیسبوک نیز این خبر جعلی از سوی برخی از صفحات حامی جنبش جلیقه زردها و مخالف سیاست‌های دولت فرانسه در زمینه مدیریت بحران همه‌گیری کرونا منتشر شده است.

از برنادت شیراک تا بریژیت ماکرون، بانوانی که سرنوشتشان با الیزه گره خورد
همسر رئیس‌جمهوری فرانسه پیش از این بارها به دلیل اختلاف سن زیادش با امانوئل ماکرون مورد تمسخر قرار گرفته بود. ژائیر بولسونارو، رئیس‌جمهوری برزیل با مواضع راست افراطی دو سال پیش در شبکه اجتماعی توئیتر کامنتی تمسخرآمیز درباره چهره بریژیت ماکرون منتشر کرد.

پخش خبر جعلی علیه همسر رئیس‌جمهوری فرانسه در حالی صورت می‌گیرد که کمتر از چهار ماه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور باقی مانده است. امانوئل ماکرون، ۴۴ ساله تاکنون نامزدی خود را برای انتخاب مجدد به سمت ریاست جمهوری اعلام نکرده است.

دیدگاهتان را بنویسید