کره جنوبی ترس زیادی از قدرت های همسایه های خود مانند کره شمالی و چین دارد. به همین دلیل همواره ارتش خود را مطابق بالاترین استانداردهای جهانی آموزش می دهد. ارتش کره جنوبی توانایی بسیار بالایی در تولید تجهیزات نظامی دارد. جدیدترین دستاورد آن ها موشک بالستیک ال سم است.
صنعت هوایی و موشکی این کشور بسیار قدرتمند است. کمپانی ال جی در زیر مجموعه ای به نام لیگ نکس ۱ – LIG NEX1 توانسته است تمامی موشک های بالستیک، کروز، پدافندی، ضد تانک، ضد کشتی، هوا به سطح و… به بالاترین کیفیت تولید کند.
از طرفی کره شمالی نیز با وجود تحریم های همه جانبه، توانسته پهپادهای کوچکی تولید کند که در صورت وقوع جنگ خطرات زیان باری را برای کره جنوبی به بار بیاورد. از سوی دیگر چین ارتش پهپادی فوق العاده قدرتمندی دارد که برای مواقع ضروری بسیار خطر آفرین است.
وظیفه موشک جدیدی به نام ال سم – L-SAM، درگیری با انواع هواگردها مانند هواپیمای سرنشین دار مثل جنگنده، پهپاد، هلیکوپتر و همچنین موشکهای کروز را دارد. ناگفته نماند که زیر شاخه های سامسونگ مانند کمپانی هانوا تکوین مسئول تولید مدل دیگری از ال سم – L-SAM است که وظیفه مقابله با موشک های بالستیک دارد.
موشک های دیگری در سامانه پدافند هوایی بومی M-SAM II است که با نامهای KM-SAM و Cheolmae-2 نیز شناخته میشود. تفاوت آن با ال سم، در برد و سرعت بیشتر ال سم و همچنین استفاده از موتور راکتی دو مرحله ای و سوخت جامد باعث شده که موشک به شعاع ۱۵۰ کیلومتر برسد.
حال باید انتظار نمایش آزمایشی موشک با سرعت هایپرسونیک بالای ۵ ماخ در مقابل با موشک قبلی KM-SAM که بیش از ۴.۵ ماخ سرعت داشت، را داشته باشیم. همچنین موشک ال سم توانسته از روش های جدید هدایت موشک با قابلیت تغییر مسیر در میانه راه و هدایت راداری در پایان مسیر بهره ببرد.
شایان ذکر است که کره جنوبی سامانه قدرتمند KM-SAM را با کمک شرکت روسی آلماز-آنتی که بزرگترین سازنده پدافند هوایی در دنیا محسوب میشود ساخت.کره جنوبی برای ساخت KM-SAM از تکنولوژی های بکار رفته در دو سامانه پدافند هوایی قدرتمند روسی S-400 و S-350 نیز استفاده کرد.
از ویژگی های ال سم می توان به سقف پروازی ۶۰ کیلومتر و سرعت هایپرسونیک اشاره کرد تا موشک به راحتی بتواند فاز ترمینال را مورد هدف قرار دهد. همچنین ال سم مجهز به سیستم تغییر مسیر گازهای خروجی شناخته شده به تراست وکتورینگ یا خروجی متغیر است که به لطف آن مانورپذیری بالایی دارد و کلاهکهایی که مانورهای سنگین گریز را انجام میدهند را نیز براحتی شکار میکند.
کره جنوبی با سامانه های M-SAM، پاتریوت پک ۲، KM-SAM در کنار پاتریوت پک ۳، چئونما، بیهو و شیرون و بزودی ال سم وظیفه محافظت از آسمان کره جنوبی را دلرند.
ناگفته نماند که سامانه های تاد که سازنده آن آمریکا است نیز در خاک کره جنوبی قرار دارد.
در قسمت نیروی دریایی نیز کره جنوبی قصد دارد تا ال سم را بر روی شناورهای خود مستقر کند. علاوه بر اینها قصد خرید موشکهای پاد بالستیک آمریکایی را دارد. اکنون در حال حاضر، نیروی دریایی کره جنوبی با استفاده از دو موشک آمریکایی استاندارد ۲ و RIM-116 در کنار موشک بومی هاگونگ آماده هر گونه درگیری است.