به گزارش CNN فارسی، هفته گذشته یکی از رسانههای جریان اصولگرا در پیشنهادی غیرانسانی و غیراخلاقی پیشنهاد داد سگهای بدون صاحب به چین صادر شوند، ترفندی تلخ برای اینکه به دلیل رفتار غیرانسانی با این حیوانات بیپناه شاهد اعتراضات مداوم گروههای حامیان حیوانات نبوده و کشتار این حیوانات به کشور دوست و برادر چین واگذار شود.
پیشنهادی که مشخص است ارائهدهندگان آن به خوبی از آنچه بر سر این سگها در چین خواهد آمد و نحوه برخورد مردم این کشور با حیوانات آگاه بوده اند.
بنابرگزارش «CNN»، سالانه حدود ۱۰ هزار سگ در جشنواره گوشت سگ در چین کشته میشوند. این رفتار چینیها صدمات بیشماری به این حیوانات وارد کرده و حتی برخی از گونهها را در خطر انقراض قرار داده است. برخی از چینیها، بهویژه مردمی که در مناطق جنوب غربی این کشور زندگی میکنند نسبت به رفتارهای ظالمانهشان در حق حیوانات، بیتفاوت هستند و حتی این رفتارها را بدون اشکال میدانند.
زجرکش کردن سگها و گربهها برای مصرف خوراکی
میلیونها سگ و گربه در خیابانهای چین سرگردان هستند. برخی از آنها حیوانات خانگی بودهاند که صاحبانشان آنها را رها کردهاند. زندگی برای سگها و گربهها در چین بسیار خطرناک است. مردم چین به این حیوانات به چشم «آفت» نگاه میکنند.از طرفی تجارت این حیوانات در چین رواج دارد. در واقع سالانه حدود ۱۰ میلیون سگ و ۴ میلیون گربه به خاطر گوشتشان سلاخی میشوند. حملونقل این حیوانات و روش کشتار آنها بسیار بیرحمانه است. بیشتر مواقع هنگام جابهجایی، دستها و پاهایشان میشکند و تا مدت طولانی به آنها آب و غذا داده نمیشود. در حقیقت این حیوانات تا لحظه مرگ بسیار شکنجه میشوند.
بیشتر مواقع سگ و گربهها از خیابانها جمعآوری و حتی اگر قلاده و صاحب داشته باشند، ربوده شده و به دست تاجران گوشت این حیوانات میافتند. گاهی سگها و گربهها در مقابل یکدیگر با ضربات سنگین چماق کشته میشوند. بعضی مواقع هم این حیوانات را همانطور زنده زنده در آب جوش میاندازند تا پوستشان بهراحتی از بدنشان جدا شود. البته برخی از حیوانات دیگر مانند خرچنگ، هشتپا یا ماهیها را هم قبل از خوردن، زنده زنده در آب جوش میاندازند یا روی شعله آتش قرار میدهند. آنها معتقدند، با این روش پخت، گوشت این حیوانات نهتنها تازه میماند، بلکه به دلیل ترشح هورمون استرس، خوشطعم هم میشود. زجری که حیوانات، بهویژه سگها و گربهها در این سرزمین متحمل میشوند، فراتر از باور است.مشکل دیگری که در این کشور وجود دارد این است که قانونی برای مصرف مواد غذایی بهداشتی و در عین حال جلوگیری از این نوع رفتارهای بیرحمانه با حیوانات وجود ندارد.
فعالان حقوق حیوانات در چین
حامیان حقوق حیوانات در چین در تلاشاند تا به این وحشت پایان دهند. آنها سالهاست به کمک این حیوانات آمدهاند و برخی از این سازمانها مدعیاند که از ۲۰ سال پیش تاکنون توانستهاند جان حداقل ۷۰۰ خرس را نجات دهند. این گروه با آموزش نسل جوان چین در تلاش هستند تا این قساوت و بیرحمی علیه حیوانات را متوقف کنند.