به گزارش CNN فارسی ، بر اساس نتایج این موسسه مستقر در هلند، حدود ۳۵ درصد از پاسخ دهندگان گفتهاند نظر مثبت به اسرائیل دارند و میزان کسانی که نظر منفی به اسرائیل دارند ۴۸ درصد نظر بوده است. همچنین حدود ۶۵ درصد مخالف شعار «مرگ بر اسرائیل» و ۲۳ درصد موافق این شعار هستند.
در همین حال ۶۴ درصد موافق شعار «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» هستند و ۲۴ درصد مخالف این شعار هستند.
حدود ۵۳ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی احتمال بروز درگیری مستقیم نظامی بین ایران و اسرائیل را کم میدانند اما ۳۲ درصد زیاد.
۶۵ درصد از شرکت کنندگان به روسیه و ۶۶ درصد به چین نظر منفی دارند و در مقابل تنها حدود ۲۵ درصد به روسیه و ۲۷ درصد به چین نظر مثبت دارند.
۷۳ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی با شعار «دشمن ما همینجاست، دروغ میگن آمریکاست» که در سال های اخیر در اعتراضات ایران سر داده می شود موافق هستند و ۱۵ درصد مخالف آن هستند.
برنامه اتمی و موشکی ایران از دیگر بخش های این نظرسنجی است.
۵۵ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی موافق تعلیق غنیسازی اورانیوم برای رفع تحریمها هستند و در مقابل حدود ۲۷ درصد معتقدند که حتی با وجود تحریمها، ایران باید به غنیسازی اورانیوم ادامه دهد.
۲۷ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی به طور کلی با برنامه اتمی ایران مخالف هستند و در مقابل حدود ۱۱ درصد با ساخت سلاح اتمی موافقند.
۳۷ درصد شرکتکنندگان در این نظرسنجی تنها در صورتی با برنامه موشکی موافق هستند که موجب تحریم کشور نشود، حدود ۲۸ درصد با آن به طور کلی مخالفند و ۲۶ درصد موافق، حتی اگر موجب تحریم کشور شود.
این نظرسنجی از تاریخ ۳۰ شهریور تا ۸ مهر انجام شده و بیش از ۲۳ هزار پاسخدهنده در آن شرکت کردند.
۸۶ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند که «فساد و ناکارآمدی حکومت»، بیشترین تاثیر منفی را روی وضعیت کنونی اقتصاد ایران داشته است و حدود ۱۰ درصد معتقدند «تحریمها و فشارهای خارجی» عامل اصلی وضعیت کنونی اقتصاد ایران است.
حدود هفت درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی سیاست خارجی جو بایدن و ۲۹ درصد سیاستهای دونالد ترامپ را بیشتر به نفع مردم ایران میدانند و حدود ۴۹ درصد هیچکدام را.
حدود ۴۷ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی خروج نیروهای نظامی آمریکا از افغانستان را به ضرر امنیت منطقه دانسته و در مقابل ۲۶ درصد را به نفع امنیت منطقه میدانند.
۶۱ درصد اعلام کردهاند که قدرتهای جهانی باید درباره وضعیت حقوق بشر در ایران نظارت و در صورت نیاز اقدام عملی کنند، ۱۵ درصد مخالف دخالت قدرتهای جهانی در این باره هستند و ۱۳ درصد نیز فکر میکنند که قدرتهای جهانی باید فقط نظارت و موضعگیری کنند.
۳۵ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی خواهان براندازی جمهوری اسلامی، ۲۴ درصد خواهان تحولات ساختاری و گذار از جمهوری اسلامی، ۱۶ درصد خواهان حفظ اصول و ارزشهای انقلاب و ۱۲ درصد خواهان اصلاحات در چارچوب نظام جمهوری اسلامی هستند. ۱۳ درصد هم گزینه هیچکدام را انتخاب کردهاند.