به گزارش CNN فارسی دادستان عمومی و انقلاب اصفهان در واکنش به انتشار کلیپ قدرت نمایی با سلاح سرد دختر نوجوان اصفهانی ضمن اشاره به صدور دستور جهت شناسایی و تشکیل پرونده شخصیت و مددکاری اجتماعی برای افراد خاطی بر ضرورت بررسی روان شناسی و جامعه‌شناختی برخی رفتارهای هنجارشکنانه تاکید کرد.
CNN فارسی از قرار دادن محتوای کلیپ اشاره شده معذور است

علی اصفهانی در واکنش به انتشار کلیپ قدرت نمایی با سلاح سرد دختر نوجوان اصفهانی اظهار داشت: ناهنجاری‌های اجتماعی در غفلت خانواده‌ها و نهادهای متولی فرهنگی به صورت جدی نوجوانان را در معرض تهدید قرار داده است.

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان ضمن اشاره به صدور دستور جهت شناسایی و تشکیل پرونده شخصیت و مددکاری اجتماعی برای افراد خاطی بر ضرورت بررسی روان شناسی و جامعه‌شناختی برخی رفتارهای هنجارشکنانه تاکید کرد.

وی در عین حال از خانواده‌ها نیز خواست تا به این نکته مهم نیز توجه کنند که عواقب ناشی از عدم نظارت و تقلید برخی حرکات یا دسترسی به سلاح سرد می‌تواند جبران ناپذیر باشد و خشونت و حتی قتل را به کانون خانواده‌ها بکشاند.

روز گذشته کلیپی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که در آن چند دختر نوجوان در اصفهان اقدام رفتارهای پرخاشگرانه می‌کردند.

طبق ماده ۲۰۳ قانون مجازات اسلامی، در جرایمی که مجازات قانونی آن‌ها سلب حیات، قطع عضو، حبس ابد و یا تعزیر درجه چهار و بالاتر است و همچنین در جنایات عمدی علیه تمامیت جسمانی که میزان دیه آن‌ها ثلث دیه کامل مجنی علیه یا بیش از آن است، بازپرس مکلف است در حین انجام تحقیقات دستور تشکیل پرونده شخصیت را به واحد مددکاری اجتماعی صادر کند. این پرونده که به صورت مجزا از پرونده عمل مجرمانه تشکیل می‌شود، حاوی گزارش مددکار اجتماعی در خصوص وضعیت مادی و گزارش پزشکی و روان‌پزشکی خواهد بود.

همچنین طبق ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی، در جرایم تعزیزی درجه پنج و شش، تشکیل پرونده شخصیت در مورد اطفال و نوجوانان توسط دادسرا یا دادگاه اطفال و نوجوانان الزامی است.

اما چه شد که این دختر قمه به دست گرفت؟

یک استاد دانشگاه: حال بچه های ما خوب نیست.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران گفت: در دوران کرونا فرصت تخلیه هیجانات برای نوجوانان کمتر شده است بنابراین تخلیه هیجانات به شکل دیگری در جامعه اتفاق می افتد.

سید حسن موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاران اجتماعی و مدرس دانشگاه از نگاه جامعه شناسانه به این موضوع پرداخت و به خبرنگار مهر گفت: ما وقتی از یک پدیده اجتماعی مثل خشونت صحبت می‌کنیم باید بدانیم که بر روی این پدیده، مجموعه‌ای از عوامل و شرایط تاثیر می‌گذارند تا شاهد وقوع چنین رفتارهایی در جامعه باشیم.

چند وقت پیش رئیس پزشکی قانونی اعلام کرد حدود ۶۰۰ هزار پرونده در سال گذشته با موضوع ضرب و جرح به پزشکی قانونی مراجعه کردند.

در کلیپی که اخیراً منتشر شده، دخترانی که دعوا می‌کنند، نوجوان هستند. نوجوانانی که در یکسال و نیم اخیر به خاطر شرایط کرونا و محدودیت‌ها تحت فشار بودند. این رفتارها یک «نشانه» است؛ نشانه و پیامی که این کلیپ به ما می‌دهد این است که حال بچه‌های ما خوب نیست.

این پست دارای 4 دیدگاه است

  1. ناشناس

    دیگه جنگیدن با دیکتاتور برای ما ضروری است ما از اول عمرمون باید جنگیدن با دیکتاتور رو بلد باشیم میدونم که به اون میتونیم ضربه ای بزرگ بزنیم

  2. یک آدم درست

    مملکت دوزاری اسلامی اینا اسلام گرای بی ناموسی هستند که مملکت مارو به آتیش کشیدن مرگ بر مجتبی خامنه ای مرگ بر سید علی خامنه ای بیشرف امیدوارم عاقبت کهرشو بگیره

  3. ساسانیان

    باید از فقر و بیچارگی سر به بیابان گذاشت باید گفت چقد تو این چنوقته عذاب کشیدیم و آخرشم تجاوز کردناز هر لحاظی این آخوندای بیشرف

  4. ساسانیان

    باید از فقر و بیچارگی سر به بیابان گذاشت باید گفت چقد تو این چنوقته عذاب کشیدیم و آخرشم تجاوز کردناز هر لحاظی این آخوندای بیشرف. .

دیدگاهتان را بنویسید