به گزارش CNN فارسی، پورابراهیمی روز یکشنبه در این زمینه افزود: بیش از ۴۰ درصد سازمانهایی که باید به پایگاه رفاه ایرانیان اطلاعات بدهند، این کار را انجام ندادهاند و هیچ خط ارتباطی با این پایگاه ندارند._ کالابرگ
او ادامه داد: علاوه بر این، بخش عمدهای از اطلاعات ارائهشده به پایگاه رفاه ایرانیان به صورت آفلاین ارائه شده؛ یعنی ارتباط برخطی وجود ندارد و دادههای آنها مربوط به ۶ ماه تا دو سال قبل است.
در پی حذف ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی در اواخر اردیبهشت امسال، دولت وعده داده بود ظرف دو ماه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک را آغاز کند.
بر اساس قانون بودجه امسال، قرار بود در صورت حذف ارز ترجیحی، کالاهای اساسی از طریق کالابرگ الکترونیک و به قیمت شهریور پارسال در اختیار شهروندان قرار گیرد. اما در لایحهای که دولت اوایل مردادماه به مجلس ارائه کرد، خواستار حذف شرط بازگشت قیمتها به شهریور پارسال شد.
بر اساس آخرین گزارش مرکز آمار ایران، قیمت خوراکیها تنها در چهار ماه اردیبهشت تا مرداد، به طور متوسط بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است.
بانک جهانی اخیرا در گزارشی اعلام کرد ایران پس از لبنان و زیمباوه، سومین کشور با بالاترین نرخ تورم غذایی در جهان طی چهارماه اول سال جاری بوده است