به گزارش CNN فارسی، درست است که شرکت رنو طی سالیان اخیر عملکرد خوبی بین رقبای بازار نداشته است اما به کمک دولت فرانسه توانسته از ورشکستگی و نابودی قطعی نجات یابد. حالا باری دیگر مدیرعامل این شرکت در دنیای خودرو خبرساز شده و اظهار داشته که رنو عملکرد بدی دارد و صرفا در حد یک سایه است.
انتقاد مدیر عامل سابق رنو از وضعیت آشفته این شرکت
کارلوس گون، همواره به علت جنجالهایی که در دنیای خودرو به پا میکند مورد توجه رسانههای مربوطه است و این بار که معلوم نیست از کدام موضع وارد شده، طی صحبتی که کرده درباره یکی زیرمجموعههای رنو نیسان یعنی کمپانی رنو، اظهارات عجیبی داشته است. اینها در حالی است که چندی پیش دولت فرانسه به خاطر جلوگیری از نابودی این شرکت به آن کمک کرد.
طی سالیان اخیر رنو تمام تلاش خود را کرده تا از شرایط بدی که در آن قرار دارد جان سالم به در برد و به همین خاطر از استراتژی بزرگ خود به نام رنولوشن رونمایی کرده است. رنو با رنولوشن قصد دارد برندهایی مثل رنو، آلپاین، داچیا و لادا را دوباره احیا کند و در نظم و ترتیبی جدید آنها را روانه بازار نماید.
در واقع هدف این کمپانی این است که با برندهای داچیا و لادا به سود کلان دست یابد و از طرفی با برند آلپاین به روند تکاملی خود در خودروسازی دست یابد. البته رنو همچنان درگیر مسائل و مشکلات قبلی است و به طور کامل بهبود نیافته و از طرفی کمبود قطعات و مشکلاتی که زنجیره تأمین دارد، همچنان گریبانگیر آنها هستند.
در این شرایط نابسامان و آشفته بازار خودرویی رنو، کارلوس گون طی مصاحبهای که با یکی از خبرنگاران داشته در خصوص وضعیت بد این شرکت انتقاد کرده است. به اعتقاد گون رنو طی سالهای اخیر محافظهکارانه عمل کرده و با حفظ کیفیت متوسط خودروهای خود عملا حرکت رو به جلویی نداشته است. بنا بر آنچه گون میگوید، امروز تنها شبحی از این کمپانی بزرگ بر جای مانده است.
در این میان مدیرعامل فعلی رنو با انتقاد صریح و تند از کارلوس گون، برنامههای فروش او را برای این شرکت غیر منطقی و نادرست میداند. لوکا دی میو از جمله منتقدان جدی گون است. با این حال اگرچه گون از این خودروساز فرانسوی بد تعریف کرده و شرایط آن را آشفته توصیف نموده است، اما از این که رنو در شرایط سقوط قرار دارد، ابراز ناراحتی میکند.
کارلوس گون که هم اکنون در لبنان زندگی میکند باید به جرم نقض قوانین مالی مختلف محاکمه شود. وی معتقد است که او بدین خاطر تحت پیگرد قانونی قرار دارد که میخواست نیسان و رنو را در یکدیگر ادغام کند و مقامات ژاپنی از این فرآیند خوشحال نبودند.