به گزارش CNN فارسی،کاترین پرز شکدم، جاسوس اسرائیلی اعلام کرد که در زمان حضورش در ایران، ۱۰۰ مقام این کشور را از طریق روابط جنسی و «صیغه» در تور اطلاعاتی خود گرفتار کرده بود.
به گزارش روزنامه «تایمز اسرائیل»، شکدم بیشتر با روحانیون یا آن طور که میگوید «ملاها» در ارتباط بوده است و گفته بیشتر آنها دارای مقام و پست در جمهوری اسلامی بودند و از مهمترین منابع اطلاعاتی وی بهشمار میرفتند.
ازدواج موقت
شکدم اظهار داشت که به بهانه آشنایی با احکام و مسائل مذهبی با روحانیون حکومتی ارتباط برقرار کرده و در همان دیدار اول به آنها پیشنهاد ازدواج موقت میداده است که با پذیرش آنها مواجه میشد.
او درباره چگونگی تخلیه اطلاعاتی این مقامات گفت که پس از طرح ازدواج موقت و کسب اعتماد آنها، صحبت و طرح پرسش درباره مسائل مختلف به سادگی انجام میگرفت و مسئولان جمهوری اسلامی بدون محدودیتی به ارائه اطلاعات اقدام میکردند.
شکدم سپس از ارتباطش با یک عضو مجلس ایران سخن گفت که چگونه این نماینده پس از قرار ملاقات خصوصی، گفتوگوهای جلسه غیر علنی درباره مسائل مهم حکومتی را برای او بازگویی کرده است.
پاسپورت فرانسوی
در همین رابطه خبرگزاری «تسنیم»، نزدیک به سپاه پاسداران ایران در خبری آورده که پیشتر چند گفتوگوی کوتاه از شکدم منتشر کرده اما نقشی در دعوت این جاسوس اسرائیلی به ایران نداشته است.
این خبرگزاری توضیح داده که شکدم با پاسپورت فرانسوی و به عنوان یک زن مسلمان و همسر یک شهروند یمنی وارد ایران شده بود تا هر گونه شک و شبهای را از خود دور کند.
کاترین شکدم به عنوان یک زن تازه مسلمان و شیعه در سالهای گذشته به ایران سفر کرده و توانسته بود به بیت خامنهای، سپاه و ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران نزدیک شود.
نفوذ به بیت خامنهای و سپاه
خانم شکدم که به مدت دو سال یکی از نویسندگان بخش انگلیسی وبسایت علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی بود و مصاحبههای متعددی با روزنامههای سپاه و تلویزیونهای وابسته به حکومت ایران داشت، دلیل موفقیت خود در نزدیکی به رهبران ایران را نیاز شدید آنان به گرفتن تایید از متفکران خارجی دانسته بود.
او در مصاحبهای با مشرقنیوز که در سال ۹۷ در وبسایت تسنیم، هر دو وابسته به سپاه، بازنشر شد از اقتدار جمهوری اسلامی تمجید کرد و سخنانی گفت که با ایدئولوژی و روایتهای تبلیغاتی حکومت ایران کاملا منطبق است.
کاترین شکدم در اولین سفرش به ایران با خامنهای دیدار کرد و در دومین سفر هم با رئیسی در کارزار انتخاباتی پیشین او در سال ۱۳۹۶ همراه شد.
پس از آن که شکدم در «تایمز اسرائیل» خود را معرفی کرد و درباره تجربه خود در ایران نوشت، وبسایت خامنهای و روزنامههای سپاه مقالات و مصاحبههای او را حذف کردند.
با این وجود این مقالات در وبسایت «وبآرکایو» که آرشیوی از شبکه جهانی اینترنت است، کماکان قابل دسترسی است.