به گزارش CNN فارسی، بار دیگر بوی بد به تهران بازگشته و از روز سه‌شنبه ۲۱ دی‌ماه در تهران به مشام می‌رسد. این بو بار دیگر باعث نارضایتی شهروندان ساکن پایتخت شده‌ است.

معاون استاندار تهران سه متهم بوی بد پایتخت را معرفی کرد!
کاربران توئیتر نوشته‌اند که به محض تاریک شدن هوا این بو به مشام رسیده است. این بوی بد در ساعات مشخصی از روز، حدود ساعت ۱۶ تا ۱۸ استشمام می‌شود و اکنون دو روز پیاپی به همین روال است!

این بوی تعفن در حالی منتشر شده که تهران امروز وارد ششمین روز آلودگی هوا شده و خبری هم از برگزاری جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران و تصمیم‌گیری برای کنترل آن منتشر نشده است.

اطراف فرودگاه «امام خمینی» بوی بد می‌آید!
شهرداری تهران ولی تا کنون اطلاعات دقیقی از منشأ این بو که سال‌هاست در پایتخت به مشام می‌رسد ارائه نکرده و ابهام در بوی آزاردهنده‌ی تهران که به تعفن تخم‌مرغ گندیده، زباله و گندیدگی شباهت دارد، در کنار آلودگی شدید هوا، خطر همیشگی زلزله و نشست زمین، تهران را تبدیل به یک شهر نامطبوع و مخاطره‌آمیز بدل کرده است.

گفته می‌شود شدت این بو آنقدر زیاد است که شهروندان فارغ از شیوع کرونا، مجبورند در برابر این بوی بد نیز ماسک بزنند.

استاندار تهران: بوی بد فرودگاه «امام خمینی» تا «مرقد امام» بعد از ۳۰ سال قطع نشده!
بی‌پاسخ ماندن منشأ این بوی بد، بعد از دست‌کم ۷ سال که نخستین خبرهای آن منتشر شد، دغدغه جدی شهروندان شده که این پرسش اساسی را دارند که مسئولان مملکت تا چه اندازه بی‌کفایت هستند که نمی‌توانند منشأ یک بو را تشخیص دهند.

مقامات سابق شهرداری پایتخت این بوی بد را مربوط به خارج از محدوده شهری تهران می‌دانستند و ارتباط آن را با دپوی زباله کلانشهر تهران در مجتمع آرادکوه بسیار اندک خوانده‌ بودند.

این در حالیست که ابتدا این بوی تعفن از منطقه‌ای که قبر روح‌الله خمینی در آنجاست و همچنین فرودگاه در حاشیه‌ی آن به مشام رسید و گفته شد این بو چنان زننده است که هر مسافر هوایی که پا به تهران بگذارد، ابتدا این بوی تعفن را می‌شنود.

همین خبر دستمایه‌ای برای شوخی و تمسخر افکار عمومی شد که تا امروز نیز ادامه دارد و منشأ بوی بد را مرقد خمینی و بیت علی خامنه‌ای و حتا از لای چفیه و عمامه خامنه‌ای و دیگر زمامداران نظام معرفی می‌کنند

در جستجوی عاملان بوی بد پایتخت؛ استاندار تهران: شیرابه‌های آرادکوه عامل بوی بد تهران
برخی کارشناسان نیز گفته‌اند، این بو ارتباط مستقیم با آلودگی ناشی از سوخت فسیلی، مازوت‌سوزی و تغییرات در دی‌اکسید گوگرد در هوا، وارونگی هوا و همچنین افزایش فاضلاب در شبکه زیر سطحی پس از بارش باران و برف دارد.

عیسی کلانتری دبیر شورای‌ عالی حفاظت محیط‌ زیست در دولت «تدبیروامید»، دی ماه سال گذشته منشأ بوی بد در جنوب شهر تهران را به مجتمع دفع و پردازش پسماند آرادکوه مرتبط دانست و گفت، برنامه‌هایی در دست تهیه است تا از شدت بوی نامطبوع کاسته شود و مذاکراتی با شهرداری انجام گیرد تا در مورد آرادکوه تصمیم نهایی گرفته شود.

هنوز که هنوز است اما مقامات مسئول نه منشأ بوی تعفن پایتخت را تشخیص داده‌اند و نه برای رفع آن اقدامی کرده‌اند!

دیدگاهتان را بنویسید