به گزارش CNN فارسی انتظار می‌رود صندوق مالی بزوس با هدف مبارزه با تغییرات اقلیمی، هر سال حدود یک میلیارد دلار پول اهدا کند تا در سال ۲۰۳۰ بتواند رقم تعهد شده ۱۰ میلیارد دلار را پوشش دهد.

این کمک در واقع بخشی از تعهد مالی است که از طریق صندوقی با عنوان «Bezos Earth» در اختیار دانشمندان، فعالان و سازمان‌های مردم نهادی قرار می‌گیرد که به هر طریقی از محیط زیست در برابر تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین حفاظت می‌کنند.

در سال‌های آتی، صندوق جف بزوس قصد دارد در این حوزه و همچنین سیستم حمل و نقل مواد غذایی نقش پررنگ‌تری داشته باشد.

صندوق مالی بزوس در بیانیه‌ای اعلام کرد که کمک‌های مالی با هدف ایجاد، توسعه، مدیریت و نظارت بر مناطق حفاظت شده پرداخت می‌شود. برای شروع، این صندوق قصد دارد روی مناطقی از جمله منطقه کنگو آفریقای مرکزی، منطقه گرمسیری آند و اقیانوس آرام تمرکز کند که همه آنها، مناطق کلیدی در حوزه تنوع زیستی و ذخایر کربن یا میزان کربن ذخیره شده در مواردی مانند پوشش گیاهی، خاک و اقیانوس‌ها محسوب می‌شوند.

بزوس در بیانیه‌ای اعلام کرد:

«دنیای طبیعی امروز وضعیت بهتری نسبت به ۵۰۰ سال قبل دارد، یعنی زمانی که انسان از جنگل‌های بکر و دست نخورده، رودخانه‌های تمیز و هوای پاکیزه دوران قبل از صنعت لذت می‌برد. ما می‌توانیم و باید این ناهنجاری‌ها را برطرف کنیم.»

هنوز مشخص نیست کدام سازمان‌ها این کمک‌ مالی را دریافت خواهند کرد. صندوق مالی بزوس در مناطقی که مردم بومی تمرکز دارند، قصد دارد برنامه‌های حفاظتی را به صورت اولویت‌بندی شده دنبال کند.

در اوایل ماه جاری این صندوق اعلام کرد که تا پایان سال جاری میلادی، ۲۰۳.۷ میلیون دلار به سازمان‌هایی که در زمینه تغییرات آب و هوایی فعالیت می‌کنند،‌ کمک مالی می‌کند. این در حالی است که سال گذشته نیز ۷۹۱ میلیون دلار کمک مالی به ۱۶ سازمان از جمله صندوق جهانی حیات وحش، شورای دفاع از منابع طبیعی و حفاظت از طبیعت اهدا شد.

دیدگاهتان را بنویسید