مصطفی تاج‌زاده
علت مذاکره‌هراسی رهبر، امکان به نتیجه رسیدن آن است زیرا احتمال می‌دهد ماجرای برجام تکرار شود و تحلیل آقای خامنه‌ای اشتباه از کار در آید! به همین دلیل به جای آنکه اعلام کند ما اهل گفت‌وگو هستیم اما زیر بار توافق تحمیلی نمی‌رویم، با اصل مذاکره مخالفت می‌کند تا طرفین رودررو با هم حرف نزنند و احیانا به توافقی نرسند. با شناختی که از رهبر دارم متاسفم که بگویم او حاضر است منافع ملی و حتی امنیت ملی به ‌خطر بیافتد اما حرف خود را پس نگیرد و یا دیگران چنین برداشتی از عملکرد او نکنند.

این ادعای برخلاف واقع که تحریم‌ها کم‌اثرشده و در حال بی‌اثرشدن است، به این منظور اعلام می‌شود که کسی از رهبر نپرسد بدون مذاکره با آمریکا، چگونه می‌توان تحریم‌ها را لغو کرد؟ گویا رهبر تصور می‌کند با کوچک‌نمایی آثار ویرانگر تحریم‌ها می‌تواند جلوگیری از توافق روحانی با بایدن را توجیه کند، یا کم‌اهمیت جلوه دهد و از دادن پاسخ به این پرسش طفره‌رود که اگر با ترامپ نمی‌شود مذاکره کرد، چرا با بایدن مذاکره نکردند؟

این پست دارای یک دیدگاه است

  1. فرزاد

    عبارت تحریمها بی اثر شده یا از اول بی اثر بوده ، عین بچه پرروگی است . وقتی با قویتر از خودت درافتادی باید خودت رو بموش مردگی بزنی ، یعنی طرف هیچکاری نکرده خودت را روی زمین بندازی و غش فرنگی و الکی جیغ و فریاد کنی یعنی این بابا خیلی بدجوری منو زد . اونوقت اینا از زمان احمدی نژاد هی میگن هیچم نشد هیچیم نشد که طرف پیچ تحریمها رو هی محکمتر کنه و محکمتر بزنه تا آدم دردش بیاد .

دیدگاهتان را بنویسید