به گزارش CNN فارسی ، این خبرگزاری روز دوشنبه نوشت طبق قوانین این کمپ کسانی که واکسن سینوفارم و سینواک را تزریق کردهاند، نمیتوانند در اماکن عمومی نظیر هتل و رستوران ظاهر شوند.
ایسنا اضافه کرد از آنجا که اکثر ورزشکاران ایران واکسن سینوفارم را تزریق کردهاند، امکان حضور در این کمپ را از دست دادند. همچنین چند ورزشکار فقط دوز اول واکسن آسترازنکا را تزریق کردهاند که آنان نیز از حضور در این کمپ محروم شدند.
ممنوعیت واکسنهای کرونا ساخت بریتانیا و آمریکا از سوی علی خامنهای، مقامهای جمهوری اسلامی را به سمت واردات واکسنهای چینی و روسی سوق داد.
علاوه بر این، فدراسیون به ورزشکاران اعلام کرده هر کسی تمایل به شرکت در این کمپ دارد باید هزار و ۱۰۰یورو به حساب فدراسیون واریز کند.
ایسنا تاکید کرد: «در شرایط فعلی ارز، تهیه چنین مبلغی برای بسیاری از ورزشکاران سخت است و فدراسیون باید از طریق حامیان مالی در تهیه هزینهها همکاری میکرد.»
پیشتر قرار بود تعدادی از اسکیبازان ایران در ماههای منتهی به المپیک زمستانی با اعزام به کمپ تمرینی اتریش آمادگی مناسبی برای رقابت در این المپیک به دست بیاورند.
به نوشته ایسنا، اکنون مشخص نیست که فدراسیون چه برنامه جایگزینی برای این ورزشکاران دارد.
طبق قوانین این کمپ که فدراسیون اسکی مدعی آن است، واکسنهای فایزر، مدرنا، جانسون اند جانسون، آسترازنکا، سینوفارم و سینواک مورد تایید هستند و ورزشکاران باید هر دو دز را تزریق کرده باشند اما کسانی که واکسن سینوفارم و سینواک را تزریق کردهاند، نمیتوانند در اماکن عمومی نظیر هتل و رستوران ظاهر شوند.
بر این اساس از آنجایی که اکثر ورزشکاران ایران واکسن سینوفارم را تزریق کردهاند، حضور در این کمپ را از دست دادند. البته چند نفر هم دز اول آسترازنکا را تزریق کردهاند، در حالی که شرط حضور در کمپ تزریق هر دو دز است.
مساله دیگر به بحث منابع مالی برمیگردد، فدراسیون اسکی برای چند ورزشکار از طرف کمیته بینالمللی المپیک پول دریافت میکند تا صرف برنامههای آمادهسازی آنها کند اما به بقیه ورزشکاران اعلام کرده بود هر کسی تمایل به شرکت در این کمپ دارد باید مبلغ هزار و ۱۰۰ یورو را به حساب فدراسیون واریز کنند تا برایش ویزا تهیه شود. در شرایط فعلی ارز، تهیه چنین مبلغی برای بسیاری از ورزشکاران سخت است و فدراسیون باید از طریق حامیان مالی در تهیه هزینهها همکاری میکرد.